HUOM!

Työkalun käyttäminen edellyttää isompaa näyttöä. Kokeile jollakin toisella laitteella tai suurenna ikkunaa.

Main Window Child Window

Hetkinen...

Tietoja käsitellään

Suunnittelutyökalu on jo auki

Sinulla on jo suunnittelutyökalu auki toisessa ikkunassa tai välilehdessä. Työkalu ei salli useamman suunnitelman muokkausta yhtä aikaa.

Ole hyvä ja sulje tämä sivu ja jatka suunnittelemista jo auki olevassa suunnitelmassa.

Jos olet ihan varma että haluat jatkaa tästä riippumatta, klikkaa tästä

Aloita suunnittelu valitsemalla tyyli, alueen valo-olosuhteet ja kasvuvyöhyke.

Päätä mikä on puutarhasi tyyli. Valitse joko runsas romanttinen, pelkistetty moderni tai luonnonomainen tyyli. Huomioi alueen valo-olosuhteet ja  kasvuvyöhyke. Tämän tehtyäsi voit ryhtyä haaveiden toteuttamiseen. 
Tyyli:
Valo-olosuhteet:
Kasvuvyöhyke:


Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

Mitä sinun tulee huomioida ennen suunnitteluun ryhtymistä?

Huomioi alueesi rakennustapaohjeet ja –säännöt. Tarkista aina ennen toimeen ryhtymistä, ovatko suunnittelemasi työt luvanvaraisia, sillä lupakäsittelyt vaihtelevat kunnittain. Uutta rakentaessa tai vanhaa kunnostaessa tulee huomioida myös lupakäsittelyn vaatimat erilliset suunnitelmat, kuten pintavesisuunnitelma. Näihin töihin tarvitset ammattisuunnittelijan. Myös suuret korkeuserot tai haastava pohjamaa ovat syitä ottaa yhteys ammattisuunnittelijaan. Päiville voit jättää yhteydenottopyynnön tästä: paivi.rahikka@viagarden.fi 

Sulje

Suunnitelman tulostus / 1spx73ivaachmy

Tulosta

Voit myös tallentaa suunnitelman omalle koneelle kuvana: klikkaa kuvaa hiiren oikealla painikkeella ja valitse Tallenna nimellä.