Mottomme "helppo ja kaunis piha" on meille ohjeistuksena työssämme. Hyvä suunnitelma ja sen huolellinen toteutus mahdollistaa asiakkaalle kauniin ja helppohoitoisen pihapiirin. Osaavien viherammattilaistemme avulla toteutuvat suuretkin urakat samalla tiimillä, osaaminen ja yhteistyö ovat vuosien saatossa tiivistyneet omaan toimintamuotoonsa. 

Tiimimme koostumus vaihtelee sesongista riippuen kahdesta kahdeksaan henkilöön. Aliurakoitsijoita käytetään tarpeen tullen, vastuu säilyy koko projektin ajan meillä. Toimialueenamme on koko eteläinen Suomi, Ruissalosta Sipooseen, Hangosta Hämeenlinnaan. Yhteistyökumppanimme ovat alansa osaajia ja tuotteet markkinoiden huippuja. Laadusta emme tingi, sen täytyy olla ensiluokkaista. Annamme työllemme takuun - meidät tavoittaa myös pihan luovutuksen jälkeenkin. 

Erityisosaamistamme ovat haastavat kasvuolosuhteet: merenrantakohteet tai pohjamaan rakenteen aiheuttamat haasteet. Kohteita työhistoriassamme on yli 300 - uudispihoista kunnostettaviin arvokohteisiin. Tärkeintä meille on asiakkaan tyytyväisyys ja lopputuloksen toimivuus.